Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flamma av livet släcktes med flams.

Goodbye to Gravity in Club Collective

Bukarestbor ger hyllning sista hyllning, till Goodbye to Gravity som lanserade den 29 oktober "Mantras of War" det resulterade med 200 skadade och upp till 90 döda eller i kritiskt tillstånd.

Det var inte en tillfällighet anstifta för dråp och vårdslöshet, lokalen var besiktad för 9 dagar sedan som lämplig för evenemang, entré var fri, och  dörrarna stängda under 30 sekunder smälte skumgummi isolering i tak över huvud på diskobesökare under pyroteknikens flamma.



R.I.P.

 

Vist det var mantra av  krig

kollektiva självmord

klargöra

det som är

Kvalificerade brott.


  Förstörelse av materiella varor.


 civiliserade förgånga civilisationer


 föregångare
 således alla innan


 flytande nu döda

silver fisk

guld fisk
jord sväljer
 aska.


 hemlösa
städer
fylla

gourmetmenyer
 Cook på människors arter
 Vad som återstår.


Än kollektivt självmord?

Djävla tur att man är så pass gammalt,

Säger sund förnuft, folket.


invecklade metoder

inkapslade
mänsklig sortering.
de är med oss ??sedan gånga åren 1920


  vatten, eld och luft.
dessa tre element som är så viktig för jorden
relaterade och spara är desamma
dödens revolutionärer
 från bandet

team
veken
 liv avslutades brändes
 svindlande rappning.
Heliga nedåt till jordens grundvalar.

lågan var släckt aska förvandlades till tårar

rann nedför kinderna

Suddig flickorna förvånades över stora hav kantad av lågor.
våra själar pressas mindre än en ficka
men minnet kommer alltid att vara med ert unga som tunna vaxljus.
vi ber för de räddade
vars liv hänger i en skör tråd under 100 unga entusiaster
många av dem har ingen ork för att åter samla sina krafter få själen gå vidare i en sönder bränd kropp.
vill överge livet vid utfartsbommen av sjukhuset

när de bara skrevs ut från sjukhus arket,

Såldes då sjukhus kostnader inte drabbar familjer tror kanoniserade patienter.   
 Andas ett nypa friskt luftflöde och faller ihop död ett dygn senare.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/asistentele-de-la-maternitatea-giulesti-printre-primii-salvatori-ajunsi-la-tragedie-multi-dintre-raniti-in-stare-grava.html

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP