Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att det inte är så

Den jag älskar vill ej se när jag minst och ömtålig
Säg att det inte är så
Den jag älskar tar det goda, rör ej när jag är dålig
Säg att det inte är så
Den jag älskar hon ser ej när jag ler och jag gråter
Och förlåter ej det som jag själv ej förlåter
Det gör ju bara vår gud
Förlåt som misstog var du

Den jag älskar hon vänder mig ryggen om natten
Säg att det inte är så
Den jag älskar ger törsten men ger inte vatten
Säg att det inte är så
Den jag älskar hon ser ej när hon blir förargad
Kan ej trösta när själv hon är sårad och sargad
Det kan ju bara vår gud
Förlåt som jag misstog var du




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-02 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick