Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert självmord

Det dömda gräset
Dödens gräs
Var vi låg
Rörde vid din arm
Kall som is

Ett sönderfall av skönhet
Inramat av blod och jord
Kroppar, våta och leriga

Ett älskande par
Omringat av skönhet och förfall
En skönhet och ett förfall
Endast döden kan åstadkomma

Den dömda ängen
Dödens äng
Var vi låg
Rörde vid din arm
En bit föll bort

Det var ett självmord vackrare än döden




Övriga genrer av Midnight
Läst 779 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-03 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight