Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Om svart var världens färg
skulle jag inte längre
kunna skilja mig själv
från den.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-29 16:35



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Kan inte låta bli att tycka om den fina humorn här.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight