Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden är bruten

I can see it in my mind's eye.
I can feel it in every part of my body.
The silence that turns me into peace.
But it is all in my mind, a distant memory of a forever ago reality.
The silence is now broken,
and the noises gives me a migraine,
a constant ache in my heart.
And no one gives a damn.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight