Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT DET INTE HÄNDA IGEN/EN BITTERKAKA TILL FRUKOST

Det  blir  väldigt "TYST !"  när  vissa  obekväma  sanningar
påvisas, kan  detta  vara  beroende av vilka som styr  bevak-
ningen   av  medierna  ?   nämn   bara  att  Hitler  och  Hey-
drich  var  de  värsta  judarna  och  antisemiterna, så  finns
inga motargument alls eftersom  vetenskapliga  rön i form
av DNA nu fastslagit deras judiska härkomst.
Vad beträffar deras "hybris" kan  den  gott  och väl redan i
"bibeln" utläsas och inte enbart av utpekandet av sk "arier"
som jordens utvalda folk som skulle vara starkast,bäst,god-
aste och vackraste  sk "rasen"däri  de själva  i sin  envådlig-
het  utser sig som det utvalda  folket  på  jorden, som  däri-
genom  tomtar  som  Hitler  och  Gud   skola  bestraffa  oss  
andra  som  icke  följa hans tio bud,samt med en fattig son
till  representant  för  det  ideala sättet att leva, dvs som en
luffare, medans  de själva idag söner och  döttrar till  deras
släktskap vilka författade  bibeln  behärskar  stora  delar av 
världens medier och ekonomi, och  att  de  är  grundare  av
psykoanalysen är inte att förglömma samt  att  de  uppfann
krut  och  dynamit  och därefter  uppfann  fredspriset  efter
att de vunnit kriget som de själva var orsak till.
Låt det inte hända igen !Det finns inga "uber menchen"
Religion och psykiatri är den ultimata orsaken tillsammans-
taget med den politiska desorienteringen av stora  delar  av
världsbefolkningen,endast i några ociviliserade småsamhäll-
en på jorden råder  fortfarande en någorlunda  ordning, allt 
enligt den naturliga  normaliteten, medan  civilisationen  är
förvildad och kriminaliserad.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP