Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet på ryggen skednära på stranden...bagatell



Ser soluppgången
i dina blå ögon ta
mig med till havet
blunda lyssna vad mina
andetag säger till dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-04 19:27



Bookmark and Share


  HelenaW
Ljuvligt vacker
2015-11-09

    ej medlem längre
Åhhhh ...
2015-11-07

  Evelyn Falk Möller VIP
Gudomligt vackert.
2015-11-05

  Amari
Härligt!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP