Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKHET INFÖR LAGEN ÄR ALLTJÄMT OLIK

............och ormen slingrade sig ur en  obekväm
situation,medan råttan fann ett kryphål i lagen,
där lagen om  allas  lika  värde  bedömdes  efter
allas olika värde.
                                           *
                                




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-05 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP