Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOPPA PRESSARNA !

Demokratier däri en plutokratisk autokrati här-
skar med  sin  korrupta  desinformation bakom
lyckta  dörrar, vars  tysta  diplomati av dess inc-
estuösa nepotism  ger  sken av sin  neutrala feg-
het där  anarkismens  ideologier  slår rot, knull-
ar demokratin i röven med  sin  ateistiska nihill-
ism.
                                         *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP