Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR STORSTÄDNINGSPATRULLMANNEN PUBLICERAT SINA STORSTÄD.....

........ningstexter,värst värre än värsta,är allt över,då är det slutordat.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-11-05 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP