Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EU-medborgare i flera länder utan den mänskliga rättigheterna.


Diskussion om samhällsomfattande.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a-treia-zi-de-proteste-in-bucuresti-si-in-tara-zeci-de-mii-de-tineri-vor-schimbarea-clasei-politice-nu-mai-vrem-partide.html

 

Min idag, var igår vita nätter i väntan på nordens vita snö, jag har skrivit utan kontrolera stavningen, observerar att i privat kommentar har skrivit att jag skriver på den här omstridiga web slida i stället, web sida, vågar inte be om ursäkt till vännen, en vän förstår sig på mina ögon är för trötta och skrattar gott… med flitig penna i hand man gör inte fred på jorden sade en demonstrant. Här behöver kavla ärmen och flyta bort köttberget!

Noja nu är svärs, valtal på välvalt språk är völvans tungomål?

 Jag har lyssnat mycket på frihetens röst via tv. Och privata kanaler.

Genaration 2.0 i Rumänien som tills idag kl.11 gav ultimatum till interim regering och vill reformera politiska systemet från grunden.

För mycket korruption i 26 år efter revolution över huvudet på generation 2.0  går EJ mer bluffas och inmuras i en medeltid mentalitet.

   Ungdomarna som väckta ur en mardröm och släppta ur revolutionen livmoder den här gången lekar inte! jag är så stolt tänker samma som dem och kan deras nationell riks språk.

Högkapabla unga kommer att ses till makten unga mäniskor och icke korrumperade!

Politiker ska stanna hos sina partier, eller inte als och i regerings koridorer bara regering som är kompetent och bryr sig av hela rumänska folket. Inte mer en huller om buller nepotism.

 Med representanter ur diverse länder som tolkar beslut med instängda dörrar.  

”Små hajar heja är på torken Stora fula fiskar hajar i chefer i landets leading”

Men som ordspråket säger gamla skurkar vet väll att blyga pojkar kyssa inte vackra flickor.

 Då, Vi får se vem ska komma idag till makten när avslöjas faderskapet till illumination är av utländsk härkomst kapital till och all beslut klubbas i vita huset i Washington. För att så fungerar i NATO land Rumänien.

Önskar svenska ungdomar från Olof Palme generation gör detsamma, Sverige bör också reformeras från grunden.

Se på ett makro inte mikro ledning. Hela Sverige ska leva, inte bara några sammabunta skurkar som trasslar i gamla lagar som finska zigenare/romer i sin fallskärm kjolar.

Nu var jag full i mun men så brukar låta när man tonsätta framtidens melodi utan skurkar som dirigenter.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2015-11-06 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP