Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid dykarberget

släpper taget
förlorar fotfästet

i ett ögonblick
utan återvändo

beslutet
knappt medvetet

vars konsekvens
jag ännu inte
famnar

är oåterkalleligt

vattenytan
ännu spegelblank




Fri vers av Anders P VIP
Läst 1338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-04-24 16:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är mycket viktigt att lära sig våga att släppa taget.
Applåd för en otroligt bra beskrivning.
Bokmärke,
2008-09-22

  Alfie M
Gillar hur du avslutar.
Väldigt snyggt!
2008-09-07

  aol
du fångade ögonblicket
2008-08-25

    Madeleine Ågren (Maduska)
... spännande.
Inför ett livsval?
Om att våga?

Vad fanns under den ytan, och vad hände diktens "du"?
2008-08-18

  Bodil Sandberg VIP
Swisch...upp i luften...swisch en saltomortal...swisch i luften...swisch...där rusar vattenytan emot dig...och du klyver stillheten i ett magplask....hehehe...näää nu var jag på skojhumör igen...snyggt AP...du har fångat stunden utomordentligt i mina ögon...
2006-04-24

  Rachel Roth
ännu är ytan spegelblank....!
du är alltså fortfarande
i luften..

vilken spänning som byggs
upp i texten..
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP