Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTIFALL STOCKHOLM CENTRAL KOMMER UTSÄTTAS FÖR ETT FÖRINT....

...........ande bombattentat, under  värsta rusningstid,
kanske dagar före jul,då omsättningen på människor
är som störst,bestämmer inte myndigheterna,
det bestämmer IS  eller någon  annan  religiös terror-
organisation, ja ! kanske  tom  någon ensam  galning 
som anser sig  blivit  åtsidosatt och förnekad  av sam-
hällets myndigheter, allt är möjligt där samhället  får
de monster det förtjänar.
Det är nog säkrast för oss  alla  att  vi  inte  sänker  vår
gard av uppmärksamhet på omgivningen,för man kan 
aldrig vara säker och lita 100 % på någon, så paranoia
blir snart ett friskhetstecken.
                                                 *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 22:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vem ? vilka då ? ha lega å såvä så ja vet int va som hänt,hur många ha dött ? sprängdes hela husä ? vare nåra politiker som strök med ? va Sköld där ?
2015-11-06

  Onomatoprofet VIP
det är redan så.
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP