Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGAL VS ILLEGAL PROSTITUTION

Eva var den första  horan  där  Adam blev
den  första  horbocken  som  förleddes  av
Eva.

Idag  är de  gifta  efter  ett  äktenskapskon-
trakt, som  är  ett ekonomiskt  vinstindriv-
ande multinationellt affärsföretag.

När så äktenskapet går i konkurs,står Eva
som självskriven konkursförvaltare.

Detta är skillnaden mellan "legal" och "ille-
gal" prostitution, där den illegala tar betalt
i förskott och den legala i efterskott.
                                   *


 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP