Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRAKTIK VS TEORI

Vad du uträttar i praktiken  är  det  som utmärker
vad  som  är " sant " i motsats  till det andra säger
att dom "tror"i sina teorier att du gör vilket oftast
visar på att de ljuger om dig, för att du överträffat
dem.
                                             *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP