Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tiden lider

Dagar blir till veckor och veckor blir till år.
Plötsligt så märks det hur fort tiden går.
För även om livet mig ibland tycks stå still
när jag aldrig kan få allt det där som jag vill,
så är det väl mycket som jag inte förstår.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 216 gånger
Publicerad 2015-11-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå