Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFORISM 99

En lögn blir mer trovärdig uppgiftslämnaren
om hon blandar  några  äkta  sanningar  med
dom falska, annars  verkar  det för bra för att
vara sant.
                                          *

                                        * 




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 03:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
å en del kan tala med myror
2015-11-08

  Lento Assai
Tord har sett ett ufo

2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP