Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS DANSSTEG

Ett steg framåt å två steg bakåt,ett steg åt
vänster,två steg till höger,två steg fram å
ett steg tillbaka, fyra steg  framåt å tio till-
baks........




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 2658 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-08 03:31



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Njae...man blanda ju lite olika variationer på livets dansbana
2015-11-08

  Onomatoprofet VIP
Man skulle kunna tro att du drog en vals....
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP