Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA MÄNNISKOR ÄR LIKA BLOCKERADE SOM BERLINMUREN EN GÅNG..

....var och bör därför forceras och jämnas med
fotknölarna, för  deras  eget och omgivningens
bästa.
Den  hämmade  sjukdomsinstinkten  vars bort-
trängningsstrategi  bottnar  i  samvetskvalens
rädslor bygger gärna luftslott och murar för att
slippa verklighetens hårda vindar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP