Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjälte

Varför gör din svaghet ont,
när det är enda gången jag finns

Du var ingen stålman, eller ens en man
Vad visste jag om det?

Du var allt jag hade

Kommer du ihåg när Tobias hoppade upp
på din rygg, och du fick ont?

Det skar i mig. Du kunde inte få stryk,
bara ge

Det var ju så det skulle vara

Nu vet jag bättre, men kinderna torkar
inte

Bet mig i läppen för att hålla mig kvar

Håller du dig kvar, om jag älskar dig lite till?




Fri vers av Collvin
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-11-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Collvin