Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arenastaden, Mall of Scandinavia invigs idag.

http://www.arenastaden.se/Shopping-och-Service/

 http://www.svd.se/bilder-sa-ser-det-ut-inne-i-mall-of-scandinavia#xtor=AD-500-[svd]-[tf_huvudspalt_1511]-[integration]-[aftonbladet]-[ettan]-[29]

 

Arenastaden, Mall of Scandinavia invigs idag den 12 november. Jag ska ta tvärbana 2 minuter från Solna station. Väder verkar lovande för en promenad, det är grå och trist men varm, från min andra adress jag skriver just nu är endast en stenkast.

 I höstas besökte jag Kista galleria och belönade min moddiga insats med en plankstek, priserna var resonabla, jag har undvikit efter Anna Lind mordet besöka stora affärer i Sverige.

 Ingen som kunde bota mig av sådana fobier. Min garderob är en katastrof. Bara små butik kläder som bara mig passar inte. Idag jag ska köpa ett par klasiska byxor asorterar med jackor av alla färg, svart och päls och sånt passar inte i Storstockholm. Ska klippa och göra mjuka kudde.

Hoppas att andra poeter.se hittar vägen och har det mysigt, ibland är bra handla lite längre bort från sina hemsfrid skrivbord det kan pigga upp tillvaro.

I alla fal så överlever jag november månad knäppet,  besöker dem nya städers gallerier.  

Här luktar rök efter en brand ett hus bort, där troligen i morgons göromål med små barn tände till.

November månad är redan passerad till helfet, och det är mycket som måste tänka på, men tänka på att man måste vara disciplinerad och på alert med trivialiteter som julen bjuder på i Sverige, och för mycket shopande skaffar håll i budget, medan i Rumänien i eu land har höjts månadslön till arbetarklasen med 10 % och små grossisters bötfällas på med miljoner, alla ska handla på Mall?

Jag presenterade mitt knäpp, efterlyser andra knäpp att överleva november månad/kram.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2015-11-12 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP