Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Pamela..


Hon som är min vägledare genom livet

Hos dig finns våren
Dagarna blir ljusare
Morgonen blir varmare
Efter en lång tid i kylan
Är nu allt mycket klarare

För jag vet
Att om jag bara visar tålamod
Och lyssnar till ditt fågelkvitter
Så kommer sommaren snart

Våren skänker hopp
Och även i de mest frusna vinternätter vet jag
Att den kommer

Tack för all din kärlek och omtanke
Tack för att du är du
Och stort grattis på din födelsedag både till dig och till oss som har äran att ha dig i vårt liv

Kärlek, Johanna




Övriga genrer av Suddad
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad