Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud - tänd våra ögon idag


Gud - tänd mina ögon idag. Förlös kärleken och glädjen, hjälp mej att vara den jag är: en inspirationskälla, tröstare, igångsättare, ett ljus som vägrar att skruva ner sin styrka.
Idag är den enda dag som finns, hjälp mej att göra den meningsfull, hjälp mej att gå ut och älska, visa respekt och aktning, även mot dom som jag ogillar, vara uppriktig och sann även när jag står mitt i en skitstorm av lögner och arrogans. En liten komplimang, ett leende till en främling, och ge uppmuntran och beröm.
Hjälp mej att inte vara tråkallvarligt supervuxen, inte förmedla vad jag känner, utan visa det direkt solklart. Gud - Kärleken är en naturlag, hjälp oss alla att upprätthålla dess kretslopp i denna värld fylld utav egoism och ondska. Tänd våra ögon idag.

Amen 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP