Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus var en flykting barn


"högtidens hav"

 

 

?
 


"högtidens hav"  


Jesus var en flykting barn.

 

 

 

Jag kommer att omvända några slätter till lila med lavendel blomma, till minne av femtio tusen flyktingbarn som är under förmyndarskap i Sverige och ibland bara på låtsas…

 

 

 

Den röd vallmo vajande pervers,

Jag är trött på den hela mänskliga andendräkt.

 

Jesus du gillar att spela rollen av en tvättmaskin, tvätta synder på de människorna, du älskar att se, dem barn torterad och utvisas om man pratar om.

 

 

Nu kan du syssla med också tvätta pengar från smugglare,

helgar de vackra husen i paradis och beskydda konton i Panama och Schweiz.

 

Gröna slätterna torrhet gråter styggelse.

 

Barn är bara runt vinrankorna förvandlades till hubbar.

 

Vinstockar kasta örhängen till flickor och pojkar, i hjälp syfte.

 

Vinstockar rankor exploderar under ropen på Gud från barn, i vinkällarna.

 

Smugglarna säljer barnen som på en flaska vin och det är årets bästa skörd i hela Europa.

 

Julgranen är till glädje då föds Jesus barn

om du vill jag förlåta dig,

Då befria barnen från smuggelligor även om dem tillhör Allah och heliga profet Muhammed.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-13 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP