Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris 13 nov Stockholm 14 nov


Tidningen nattsvärta blöder pinfärsk

rubrikerna,

Rubrikerna




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-14 04:56



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ja smärtan rinner mellan raderna
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!
2015-11-14

    ej medlem längre
Ja rubrikerna spyr oss rakt i ansiktet
och vi har slutat torka oss.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP