Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI I SVERIGE MÖRDAR DE SVAGASTE BLAND DE SVAGA!

men det får man inte nämna om

man skall vara politiskt

korrekt!


Och de flesta av oss lyder

den lagen, även kristna

som ju har ett annat

uppdrag:


att vara ljus i mörkret och

salt i förruttnelsen, enligt

vår Uppdragsgivare

JESUS!


Och eftersom förruttnelse och

mörker, sprider sig, kan det

inte bero på någonting

annat, än brist på

salt och ljus.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 109 gånger
Publicerad 2015-11-14 14:12



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Och Larz älskar julen
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Håller med. "Det tysta skriket" borde visas överallt.
2015-11-14

    Lars Gullberg


vilken fantastisk revolt du gör i samhället. Den är verkligen utvecklande och medmänsklig

Så som Jesus ville.....
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld