Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt rött sken.

Ligg bredvid mig, håll min hand hårt.
Kom in i min trygga bubbla, låt all rädsla vara kvar där ute.

Stäng dina ögon, stäng ute den kalla verkligheten för en stund.
Känn värmen från min hand, känn den tröst som finns i den.

När det svider i dina ögon av tv-bildernas fasansfulla närhet, blunda och se inåt istället, för där finns det livskraft och styrka.

Känn den ro som fyller dig, du är inte ensam i detta.
Tänd ditt inre ljus och tvinga bort mörkret, känn det flöda och lysa med ett varmt rött sken, av kärlek och liv.




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-14 16:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi har liv att bära, att nära
oavsett vad som sker
på "verkligheten-tv"
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=YecIyTQZDu0

2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP