Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”När natten räknar deras senaste stjärna att öppna våra ögon och hjärtan och klättra tillsammans för att se soluppgången” Citat, tillhör vår populära kung troligen  


"Lord of Light" är på rätt väg för att bemöta själar.

 "Lord of Light" är på rätt väg för att bemöta själar barn människor, vilse.

 

 

 

* Anden talar till mig genom de goda skogar hackspettar som knackar bort någonstans på åsen i hösten på det samma månader i november.

  

Mina ögon speglar bredvid landsväg i bilarnas blinkars,

mina händer är varma, ser ut kallt, mild, trotsig, likgiltig, arrogant, passionerad, förlöjliga, alltefter omständigheterna gemensamma intressen med människor saker och färger jag bemöter på  kant av hund promenads.

 

Våra ögon förråda oss trotsig ljuskroppen och om det skulle vara hälsosamt för våra ögon, ska hela din kropp vara full av ljus, men i våra ögon är dåligt nu och hela vår kropp höljd i mörker.

 

Mot bakgrund av oss är stort mörker och mörkret som måste vara kungar, politiker är befriade från terrorism för att terrorismen skördar bara människor av enkel börd.

 

I sanninegen ögonblink, en vän berättade för mig att jag inte är en sjungande näktergal som ska sjunga och charma året ut, utav en skamset. Som sådan på resten av årets säsong.

  

Nu ser jag svart i svansen på hund, styra och har ögonen på,

Men något eller någon måste vi öppna dem ibland för ljus talar jag för mig själv.

 

 Helige Ande gör detta med hjälp av andra människor eller olika situationer och omständigheter…

 

Helige Ande satte en vers, en låt, ett ord, ett leende eller en titt på vårt förfogande, för att öppna våra ögon för att fylla med ljus.

 

Det bar endast ljus som vi vill och vi vill vara ljus,

 för dem som inte kommer att eftersom det inte finns någon frälsning och inte längre kan göra någonting.

Om vi inte har något att frukta, skulle vi inte behöva säkerhet och då känner vi helt enkelt… fri, men 

Denna skönhet är på en vit offensiv.
Svarta tabloid jämföra med sorg.

en konstant svartvit dominerar....




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-15 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP