Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina chanser dog


mina chanser dog

när mitt nervöspratande

tog livet av dig




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-04-24 22:04



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Får ett pirr i magen och ett leende
2006-05-01

  Daniel_78 VIP
jag håller med Caroline nedan, det är lite leende framkallande att läsa,
iallfall är det sött så här att läsa =)
2006-04-25

  swimsus@gmail.com
jag läser denna som riktigt humoristiskt och kan inte låta bli att skratta till liksom lite igenkännande..över dravlet ( nervöspratandet).
2006-04-24

    ej medlem längre
...typisk känsla de första gångerna...bra beskrivet....bra haikat..
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP