Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlängd limbo

På flygplats i förlängd limbo.
Plötsligt har stressen kommit av sig.
Vi ser oss yrvakna omkring. En man, en kvinna, en papperskorg med tre olika hål.
Ölen kostar 99 spänn.

Livet är de där tidsintervallen mellan en ny och en gammal tag.
I limbo finns en längtan efter fasta punkter.
I livet finns en längtan efter loungen.


Jag har rusat fram på flygplatser
som barn, som soldat, som pappa och som de där viktiga.
Mellan två fasta punkter.
Så landar man och livet börjar igen.
Kvar finns ett boardingkort i fickan
Och en blöt handduk i väskan.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jonathan
Läst 248 gånger
Publicerad 2015-11-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan
Jonathan