Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=phEnpdDusss


Mina Portugisiska lime träd buskar.

På karmar till mina sovrumsfönster ser som i en oas, två Portugisisk lime buske träd men med tiotals lime klättrar på en stege medan blommor med en doft som inte kan konkurera den dyraste parfym jag har i en reseveska alla sorter.

Det är 16 november och det är till stor glädje upptäcka lycka som mina ögon inte kunde lägga märke till på hela hösten lång, bara vattna och plocka en lime om dagen för hushåll.

 Det var enda kontakt med min lime buske ser bara produktion.

Plötsligt ser jag förtjusningen av en lime blomma men ack så många långa taggar har det.

Mina ögon  ser på dem små vita vackra lime blommor som ej kan konkurrera den amaryllis blomma alldeles för tidigt och det är lycka som jag ignorerade passera, dem vackra limon träd.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-16 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP