Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SVERIGE BEHÖVER, MER ÄN NÅGONTING ANNAT!

Vad vårt land behöver - ja, är i ett skriande behov av - är

inte ryggborstande, ryggdunkande och ryggböjande

så kallade Guds tjänare, utan sådana som

träder upp som representanter för Gud

och Hans Ord, och därmed också

för den Gud de säger sig tjäna:


Den enda, sanna Guden och Hans Son, JESUS Kristus!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-17 18:53



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Problemet för oss som är svaga i tron är att det finns så många som träder fram och säger sig företräda den "rätta" tron. Till och med ISIS anser sig företräda det "rätta" Islam.
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld