Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Ni är världens ljus och salt". "Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte fått makt över det".


MÖRKER OCH FÖRRUTTNELSE UTBREDER SIG I SVERIGE!

och det beror inte på mörkret

och förruttnelsen, utan


på frånvaron av

ljus och salt,


och det i sin tur beror inte

på att Gud underlåtit

att sända det till

vårt land,


men vårt kristna ledarskap

har valt underhållnings-

vägen i stället,


i stället för att utrusta Guds folk

till det Gud avsett med dem:


att vara ljus i mörkret och

salt i förruttnelsen,


till landets folks

hjälp.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-18 23:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....och blir det för salt kan man spä ut me lite socker.
2015-11-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När det blir för mörkt kan man alltid kontakta en elektriker.
2015-11-19

  Onomatoprofet VIP
Men om du nu är den profet du säger att du är varför lyser inte du upp då,
du har lyst med din frånvaro i 25 år nu
den stora profeten som ingen vill veta av

inte så konstigt, sanningen är att du ljuger om man ska va ärlig
2015-11-19

    Lars Gullberg
Det här e fint Sven

menar det

fast orm jag är

Med vänlig hälsning lars
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld