Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOBBADE ÅT RÖDA KORSET

när en man som varit frivillig i Finska vinterkriget,

hävdade att det också fanns positiva saker

med krig, obegripligt nog,


han menade att "tomma tunnor" blev

avslöjade inför dödshoten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 72 gånger
Publicerad 2015-11-20 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld