Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invaziva växter och 28 drakar.

I dessa dagar att vara allas länder  politiker är som att gå på en grupp terapi till Bruxelles, då det är folket som måste ta över och bestyra om man vill ha en mini eller maxi Sverige på i 28 länder, samma öde, och om den andra invaziva växter vi kan inte tala bara i rubrik som titel.
Vi kan inte vänta tills det välter ut hela kastrullen med hot soppa.
Bäst att folket samla sig i en sundförnuft front och inte ställa till det värre.

Det är sant att media och skribenter skriver efter deras intresse och mentala förmågan, men nu det är dags säga ifrån ödmjuk om någon överdriver eller bryta den kedja av uppstigning och harmoni i på den sociala skalan.
D.v.s. en social anständighet krävs!
Innan det bryter helvete!




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2015-11-20 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP