Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA BARN ÄR MER VÄRDA ÄN DINA OCH DINA MER VÄRDA ÄN MINA

Att mina barn är mer värda  än dina och dina
barn är mer värda än mina,det vet alla va ? så
varför då försöka ljuga  med  den  mest kända
lögnen om "allas lika värde"? bli verkliga kon-
kurrenter  istället, så ska ni se att det inte blir
nåt bättre.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP