Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bugaboo "Vi började med Paris och vi avslutar med ni"


Den islamiska staten hotar Vita huset och Rom med bombningar

Den islamiska staten hotar Vita huset och Rom med bombningar:

 

Den islamiska staten hotar attacker mot Washington, en ny propaganda video släpptes idag fredag 20/11 2015  Aktivister varnar för att de kommer att förstöra Vita huset, om "Gud vill."

 


 

"Vi började med Paris och vi sluta med lögnaktiga det Vita huset" hotar klädd i en kostym en specifik jihadistiska Islam State fighters. Klippet filmades i provinsen som Dijlah i den irakiska huvudstaden Bagdad nod, enligt Mellanöstern Research Instituten.

 

"Om Gud vill, kommer vi att skåla med explosiva bälten och bomber placerats i bilar. Vi kommer att följa vart de än går och då kommer vi att dominera som slavar, som hundar", sade också meddelandet.

 

Hemsk Filmen avslutas med meddelandet "Paris innan Rom", skriven på arabiska, i färgerna av trikolor i Frankrike. Meddelandet betraktas som ett hot mot den italienska huvudstaden, där terroristhotet höjde säkerhetsnivån.

Polisen stärktes på gatorna i större städer och historiska monument i området efter FBI varnade för att attacker är möjliga i Italien.

_________________________________________________________

 The Islamic State threatens White House and Rome bombings: "We started with Paris and we finish with Washington"

Islamic State

The Islamic State threatens attacks on Washington, a new propaganda video released Friday. Campaigners warn that they will destroy the White House, "God willing."

 

"We started with Paris and we end up with falsehood White House" threaten wearing suit specific jihadist Islamic State fighters. The clip was filmed in the province as Dijlah in the Iraqi capital Baghdad node, according to Middle East Research Institute.

"God willing, we will toast with explosive belts and bombs placed in cars. We will follow wherever they go and then we will dominate like slaves, like dogs", also said the message.

Gruesome video ends with the message "Paris before Rome", written in Arabic, in the colors of the tricolor of France. The message is considered a threat to the Italian capital, where the terrorist threat raised security level.

The police were strengthened in the streets of main towns and historical monuments in the area after the FBI warned that attacks are possible in Italy.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-20 19:32



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
terrorismen är som djävulen själv.
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP