Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojo

I öglan mellan dina fingrar
är jag din fånge
Du kastar iväg mig
jag spinner tillbaka
fast i din hand
Du slänger iväg mig
mitt huvud mot marken
Jag spinner tillbaka
du väjer undan
min lina går av
Jag faller mot marken
och klyvs mitt itu
Du låter mig ligga
- Mamma, jag vill ha en ny!




Fri vers av Jupiter
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-11-21 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter