Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Jag påstår inte att din kärlek gjorde mig gammal men..
Jag kan inte förneka att jag blev gammal med din kärlek!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-11-22 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS