Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustenhetens samklang


Ser du också livet ur en kameravinkel?
Släpar du dig mellan scen och sömn?

Andas du i mörkret?
Tomrummet som blev kvar?

Längtar du till något osagt?
En dröm, en tanke
Ett andetag
Ett möte.

Brustenhetens samklang




Fri vers (Fri form) av Flödesliv
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-23 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flödesliv
Flödesliv