Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nota några decennier krönika. Det var historien ser du Paris på isen, redan?


Tankar på nya året.

 

 

 

Sverige år 1990 började likna Rumänien under Ceausescu, fastän han blev ju just då eliminerad, lynchad.

 

År 2015 fullbordat kaos, bra kämpat att föra Sverige i framtiden,

Men bara hans majestet, som god skurk som han är och hämta pengar på bordet ifrån blomstrande affärer.

 

År 2018 inget liv redning för det som har varit vi ser Paris på is i dag, symbolisk till och med kan åka skriskor och gör piruetter på siffra i form av åtta, sedan kan vi knuta en rosett där så midja exploderar inte i tjockleks och knyter fast det.

 

 En kunglig snurrade mellersta vändningar till sista droppen av en gris blåsa på  skalla av och åttonde siffra.

 

Då dagens flyktingar är väl skolledares har glömt sina ursprungliga länder och blivit svenskar.

Det är nya svenska folk beståndet.

Kungen är död leve drottningen som redan har ruggat färdigt över exil tankar.

Sverige är då oigenkännliga, men vad det spelar för roll mer, vi är ändå mall plisserats repatrierades med papegojorna p.g.a. Coco tant Angela madonnan...




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-11-24 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP