Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud stadfäste Ordet" "inte utöver vad skrivet är".


DEN GUD SÄNT

behöver inte människors bekräftelse,

men Guds, och den bekräftelsen


får den människan, Guds

sändebud, i förskott:


Det Gud talar, stämmer alltid

med Bibeln, Guds Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2015-11-26 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld