Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Han som gav er Anden och gjorde kraftgärningar bland er, att han gjorde detta, kom det sig av laggärningar eller som en följd av att ni lyssnade i tro".


GUDS ANDE MÅLAR JESUS KRISTUS FÖR BYGDENS FOLK!

och det gör Han med jordiska penslar: män och kvinnor

som låtit sig UPPFYLLAS av Guds helige Ande och

blivit UTRUSTADE med ALLA Hans andliga

Nådegåvor, FÖRDELADE PÅ VAR

OCH EN SÅ ATT DE BLIR

TILL NYTTA:


Gåvan att undervisa, att profetera, att hela sjuka,

att leda Guds folk, och många flera, andliga

gåvor: bland dem HERDEGÅVAN! som

VÅRDAR sig om Guds hjord.


ALLT till för att måla - UPPENBARA -

JESUS, Guds Son och världens

och bygdens ENDA

Frälsare,


för ALLA Människor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger
Publicerad 2015-11-26 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld