Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är med er, alla dagar tills tidens slut" Joh. 1:6 "En man trädde fram, som var sänd av Gud, hans namn var Johannes".


OM DU ÄR SÄND AV GUD

och vill vara Din Uppdragsgivare trogen,

räkna då med, att det är många

hinder på vägen och att

vägen är trång,


men också, att Han går med Dig,

Han som sänt Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld