Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When winter is recovering?

 

Winter went down the drain
  really.
even so be
  the downy snow was falling overnight
but now,
has melted,
we have temperatures above zero grader again.
what a fucking witch.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2015-11-26 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP