Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN KAN BLI REN

genom att tvätta sig

i en smutsig

källa.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 08:56



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En bedrövlig människosyn
Jesus knappast hade uppskattat

de var inte alls så här han missionerade sitt budskap.

Ditt sätt är mer att likna vid vad som pågick under trettio-talet än för 2000 år sen

Och kallas fanatism
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld