Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på julklappar här en länk med mina favoriter.


Ropet av skuld till nationell värdighet.

 

 www.kroppsnara.se/underklader/underklader-set

 

 

Sätta axel bröder och köpa saker som tillverkats i landet.

  De kommer inte att stänga fabriker och verkstäder för tillverkning, nästan säkert kommer att öppna nya.

Medlen finns kvar i Sverige och kommer att användas för utbildning, hälsa, kultur.

Chansen finns bättre saker att exporteras tillverkas i Sverige och du blir den bästa ambassadören i landet.

Dina barn, dina släktingar, dina vänner, dina bekanta har ett säkert jobb och kommer inte att behöva lämna landet. De har en framtid där de hör hemma här i Sverige.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP