Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du krigar för att få ro till det du egentligen vill göra.


Du krigar inte för krigandets skull

Om någon av oss skulle fråga personen som just sköt en annan person till döds, "Varför gjorde du det?". Vad skulle du få för svar?




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 77 gånger
Publicerad 2015-11-27 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro