Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLKETS OCH LANDETS FÖRFALL

börjar i Guds hus, förfallet där

drabbar ytterst landets

folk.


Kristenheten måste göra upp

med sin egen ljumhet

och tolerans mot

synden och

villolärare och deras läror!


Och ställa tillbaka korset, Guds

visdom och kraft, där det

hör hemma: som det

enda frälsande

som Gud

sänt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger
Publicerad 2016-01-13 09:05



Bookmark and Share


  sjungman
Det blir ingen som blir troende av sån här propaganda.
Du kan alltså lugnt sluta upp med de här lönlösa texterna.
2016-01-13

  Onomatoprofet VIP
Så, alla som följer Jesus kommer inte till himlen eftersom de följer fel Jesus, det är bara Skölds fanatiska abortmotstånd Jesus som gäller
2016-01-13

    Lars Gullberg
Usch och fy vad detta syndiga folk i detta ruttna land.

Prova en klädnypa för näsan

och en ögonbindel för ögonen

sedan kan du krypa ner i i kofferten och stänga om dej

Så slipper du oss


2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld