Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SARA I KNUTBY FICK BETALA ETT MYCKET HÖGT PRIS

för vänskapskorrumperade ledare för

Guds församling: Guds hjord, för

ledarskapets ryggborstande

åt varann:


FÖR DERAS LEK MED VARGEN, SOM

INTE ÄR PÅ LEKHUMÖR, UTAN ÄR

ETT ROVDJUR, I EVIG STRID


MOT GUD OCH

HANS FÅR.


--

2 Joh. 9-11 "Var och en som går så framåt
att han inte blir kvar i Kristi lära, han är inte
från Gud, den som blir kvar i den läran har
både Fadern och Sonen.

Om någon kommer till er och inte har den
läran med sig, så ta inte emot honom i
era hus. För den som hälsar honom

GÖR SIG DELAKTIG

i hans onda gärningar".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 72 gånger
Publicerad 2015-11-27 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld